Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 69€
Cart: €0.00 0

Πολιτική επιστροφών

Subtitle
Επιστροφή προϊόντων

Some description text for this item

Αν για οποιοδήποτε λόγο αποφασίσετε να αλλάξετε το προϊόν το οποίο αγοράσατε, πρέπει εντός 14 ημερών από την ημέρα της παραγγελίας, να μας ειδοποιήσετε. Αυτό μπορεί να γίνει μέσω email στο [email protected] ή και τηλεφωνικά στο 6944701911.

Για να δικαιούστε αλλαγή, το προϊόν σας πρέπει να είναι αχρησιμοποίητο και στην ίδια κατάσταση που το παραλάβατε. Πρέπει επίσης να βρίσκεται στην αρχική συσκευασία.

Αρκετοί τύποι αγαθών εξαιρούνται από την αλλαγή. Τα ευπαθή αγαθά όπως τρόφιμα, λουλούδια, εφημερίδες ή περιοδικά δεν μπορούν να επιστραφούν. Επίσης, δεν δεχόμαστε προϊόντα που είναι είδη οικιακής χρήσης ή υγιεινής, επικίνδυνα υλικά ή εύφλεκτα υγρά ή αέρια.

Πρόσθετα μη επιστρεφόμενα είδη:

  • Δωροκάρτες
  • Προϊόντα λογισμικού με δυνατότητα λήψης
  • Μερικά είδη υγείας και προσωπικής φροντίδας
Subtitle
Επιστροφή χρημάτων

Some description text for this item

Μόλις ληφθεί και επιθεωρηθεί η επιστροφή σας, θα σας στείλουμε ένα email για να σας ειδοποιήσουμε ότι λάβαμε το επιστρεφόμενο προϊόν. Θα σας ειδοποιήσουμε επίσης για την έγκριση ή την απόρριψη της επιστροφής χρημάτων σας.

Εάν εγκριθείτε, τότε η επιστροφή χρημάτων θα διεκπεραιωθεί και μια πίστωση θα εφαρμοστεί αυτόματα στην πιστωτική σας κάρτα ή στον αρχικό τρόπο πληρωμής, εντός ορισμένου χρονικού διαστήματος ημερών.

Subtitle
Καθυστερημένη επιστροφή χρημάτων

Some description text for this item

Εάν δεν έχετε λάβει ακόμη επιστροφή χρημάτων, ελέγξτε πρώτα ξανά τον τραπεζικό σας λογαριασμό. Στη συνέχεια, επικοινωνήστε με την εταιρεία της πιστωτικής σας κάρτας, μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος μέχρι να εμφανιστεί η επιστροφή χρημάτων. Υπάρχει συχνά κάποιος χρόνος επεξεργασίας πριν από την εμφάνιση μιας επιστροφής χρημάτων.

Εάν τα έχετε κάνει όλα αυτά και δεν έχετε λάβει ακόμα την επιστροφή χρημάτων, επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected].

 
Subtitle
Αλλαγές

Some description text for this item

Αντικαθιστούμε αντικείμενα μόνο εάν είναι ελαττωματικά ή κατεστραμμένα. Εάν θέλετε να το ανταλλάξετε με το ίδιο αντικείμενο, στείλτε μας ένα email στη διεύθυνση [email protected] και στείλτε το προϊόν σας στη διεύθυνση: Ίλιον, Αγίου Νικολάου 58, Ελλάδα.

 
Subtitle
Αποστολές & Επιστροφές

Some description text for this item

Για να επιστρέψετε το προϊόν σας, θα πρέπει να στείλετε το προϊόν σας στη διεύθυνση: Ίλιον, Αγίου Νικολάου 58, Ελλάδα.

Θα είστε υπεύθυνοι για την πληρωμή των δικών σας εξόδων αποστολής για την επιστροφή του αντικειμένου σας. Τα έξοδα αποστολής δεν επιστρέφονται. Εάν λάβετε επιστροφή χρημάτων, το κόστος αποστολής επιστροφής θα αφαιρεθεί από την επιστροφή χρημάτων.

Ανάλογα με το πού ζείτε, ο χρόνος που μπορεί να χρειαστεί για να φτάσει το προϊόν που ανταλλάξατε μπορεί να διαφέρει.

Subtitle
Χρειάζεστε βοήθεια?

Some description text for this item

Επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected] για ερωτήσεις σχετικά με επιστροφές χρημάτων και επιστροφές προϊόντων.